blogu nasıl buldunuz ?

19 Eylül 2011 Pazartesi

Lifesos Kablosuz Ev Ofis Alarm Sistemi KOMPLE SET

LifeSOS  Alarm Sistemi:

Lifesos Alarm Sistemi


LifeSOS  Alarm Sistemi set halinde satılıyor olup set içeriği 1 adet ana ünite ve bağlantı aparatı  2 adet uzaktan kumanda 1 adet kapı manyetiği 1 adet pır dedektörü ve bağlantı aparatı 1 adet siren 1 adet adaptör ve 1 adet telefon bağlantı kablosundan oluşmaktadır. Kurulumu ve programlanması çok basit olup Montaj ve kurulum videosunu izledikten sonra 15 dakikada içerisinde monte edip kullanıma hazır vaziyete getirebilirsiniz.Harici pır dedektörleri 19 TL den satın alabilirsiniz mesaj atmanız durumunda özel satış açılır En kısa zamanda Türkçe anlatımlı montaj programlama ve  kullanım videosu eklenecektir.




GENEL ÖZELLİKLER
1.Hem kablosuz, hem kablolu kullanma imkanına sahip,kod girme zorunluluğu olmayan,uzaktan kumanda ile her türlü yönetim ve otomatik telefon arama özelliği.
2.Sabotaj Koruma Fonksiyonu:Herhangi birisi aynı frekansı kullanarak cihaza müdahale etmeye kalkıştığından kontrol paneli sireni devreye sokar ve alarm çalışır.
3.Uzakatan kumanda ile birlikte şifre çözme engelleyici programını destekler.
4.Ürün frekans karışıklıklarına karşı güçlü frekans alım ve gönderme fonksiyonu ile donatılmıştır.
5.Dijital LED savunma kuşağı ekranı sayesinde kullanıcı hangi savunma kuşağını kurulduğunu tespit edebilir.
6.32 kablosuz savunma kuşağı ekranı (1'den 32'ye kadar ) ve 7 kablolu savunma kuşağı ekranı(91-97).
7.Alarm her bir savunma kuşağında birbirinden bağımsız olarak aktif hale getirilebilir, devre dışı bırakılabilir, ertelenebilir veya istenilen herhangi bir duruma getirilebilir.
8.Tek tuşla alarm modunu belirleyebilme özelliği.Kullanıcı uzaktan kumanda üzerinde tek tuşa basarak ''Ev içi koruma modu''nu veya ''Tam koruma modu''nu devreye sokabilmektedir.
9.Alarmın devreye girmesi durumunda 3 ayrı durumda alarm merkezini ve 6 farklı telefon numarasını arayıp kaydedilen mesajı dinletebilme özelliği.
10.Uzaktan kumanda veya kontrol paneli üzerindeki tuş takımı aracılığıyla alarmı devreye sokma/devre dışı bırakma özelliği.
11.Ev sahibinin uzak mesafelerden telefon vasıtasıyla direk kontrol panelini arayarak alarm sistemini kontrol edebilme özelliği(Telefon ile alarmı kurma,devre dışı bırakma ve kontrol panelinin bulunduğu odayı dinleyebilme özelliği).
12.Telefon yada elektrik kablosunun kesilmesi halinde alarm devreye girer ve uyarı mesajı gönderir .Sabotaj koruma özlliği.
13.Kontrol paneli, içerisinde bulunan yedek batarya sayesinde elektrik kesintisi olması veya elektrik kablosunun kesilmesi  halinde 24 saat boyunca çalışmaya devam edebilir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder