blogu nasıl buldunuz ?

23 Eylül 2011 Cuma

Adore Mobilyadan fırsat !!!




ADORE SWD-22 Modern Aynalı Sürgü Kapaklı Gardırop - Wenge - Handy-Mate Çamaşır Sepeti Hediyeli

Adore Ürünleri fabrika ile sipariş düzeni ile çalışıldığından iptali ve değişimi gerçekleştrilememektedir.





  • Aksesuarlar siparişe dahil değildir…


  • Ürünler demonte halinde gönderilmekte olup, kurulumu müşteriye aittir...


  • Ahşap Ürünler 7 Yıl Garantilidir...

  • ÖLÇÜLERİ :
    Yükseklik : 182 cm
    Genişlik : 124 cm
    Derinlik : 59 cm
    ? Gardırop iç tasarımı bay ve bayanların ortak kullanımına uygun özelliklerde tasarlanmış iki ana bölmeden oluşmaktadır .Sol bölüm 1 sabit ,2 hareketli raf ve askı bölmesinden oluşmaktadır.Askılık boyları en büyük beden elbisenin bile kırışmadan ve sıkışmadan asılması için uygundur. Sağ bölüm paltolarınızı, uzun bayan elbiselerini, kazaklarınızı ve gömleklerinizi yerleştirmek için uzun bölme ve 1 raflı olarak tasarlanmıştır.Askı bölümünün üzeri ise yorgan, yastık , kutu gibi yer kaplayan eşyalarınızı yerleştirebileceğiniz yüklük bölümü olarak düşünülmüştür.Rahat ve kolay açılır sürgülü kapak mekanizması sayesinde modern ve estetiktir . 
    ? Eşyalarınızı ve malzemelerinizi gardırop içine ve üstüne yerleştirirken ellerinizin ve kollarınızın kalitesiz ve düşük standartlarda üretilmiş benzeri mobilyalarda olduğu gibi keskin köşe bantları ile kesilmemesi veya tahriş olmaması için raf önleri ileri teknoloji teknikler kullanılarak özellikle yuvarlatılmıştır. 
    ? Gardırobunuzun altında parke, halı veya sert zeminlerde takılmadan durması için veya gerektiği zaman çekebilmek için dayanıklı, geniş, ve estetik pabuçlar kullanılmıştır. Sadece düşük fiyat odaklı, ergonomik olmayan ölçülerde üretilmiş, ucuz fakat ve kalitesiz ve garantisiz mobilyalarda karşılaşacağınız kapı gıcırtısı, zayıf menteşeler, keskin ve teneke kulplar, sallanan gövde gibi problemler “çok hesaplı ve çok kaliteli” gardırop serimiz ile son buluyor. 
    ? Ürünlerimiz daha az nakliye ücreti vermeniz için özel kargo paketinde Demonte olarak teslim edilir.Paketlerde kolay ve eğlenceli kurulum için gerekli kurulum şeması, tüm vida ve aksesuarların montaj şeması ile uyumlu malzeme torbası, garanti belgesi ve kullanma kılavuzu çıkmaktadır. Çekiç, matkap gibi el aletlerine gerek kalmadan özel tasarlanmış vida sıkma çubuğu ile kolayca kurulum yapabilirsiniz. Hızlı ve hatasız kurulum için parça üzerinde kurulum şeması ile uyumlu parça numaraları bulunmaktadır. 






  • ? Kullanılan tüm montaj malzemeleri ithal ve 1. kalite olduğu için montajlanan ürün çok daha sağlam ve bütün olur. Tüm ürünlerimiz defalarca sökülüp takılabilme özelliğine sahiptir. Kolayca yeniden demonte hale getirip taşıyabilirsiniz. 
    ? Üretim ve işçilik hatalarına karşı AVRUPADA İLK ve TEK 7 YIL GARANTİ BELGESİNE ve AVRUPA TÜV CERT ISO 9001:2000 KALİTE STANDARTLARINA SAHİPTİR. Adore Mobilya ürünleri çevreye ve sağlığa zararsız, kanserojen madde içermeyen Avrupa E1 kalite standartlarında ithal yonga levhalardan üretilmiştir. 
    ? Satış sonrası servis hizmetimizden daha kolay faydalanabilmek için Montaj şemanızı, ve garanti belgenizi saklayınız. Uzmanlarımızdan mesai saatleri içinde her türlü konuda destek alabilirsiniz bilgi@adore.com.tr. Fabrika sipairş düzeni ile çalıştığı için iadesi ve değişimi yapılmamaktadır


    Adore ürünleri anlaşmalı kargo firması UPS, ile Türkiye'nin tüm noktalarına ürün teslimatı yapabilmektedir. Eğer bulunduğunuz ilde kargo acentası mevcut değil ise Mobil Bölge olarak tabir edilir ve haftanın belirli günlerinde ürün teslimatı yapılır.

    İl, ilçe, merkezler ve mobil bölgeler dışında kalan yerlere ürün teslimatı yapılmamaktadır(köyler ve mücavir alanlar gibi). Teslimat yapılamayan bölgelerde ürün teslimi, şubeden gerçekleştirilmektedir. Teslimatlarda sorun yaşanmaması için bulunduğunuz adresin, köy veya kargo şirketlerinin teslimat yapamadığı mobil dışı bölgeler içerisinde olduğunu tarafımıza bildirmenizi rica ederiz. 
    Sipariş ettiğiniz ürünleri teslimat sırasında irsaliyesi ile karşılaştırarak kontrol ediniz. Eksik veya hasarlı ürün ile karşılaştığınızda kargo firması yetkilisine bildirmeniz ve tutanak tutturmanız gerekmektedir.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder