blogu nasıl buldunuz ?

17 Eylül 2011 Cumartesi

Sony PlayStation® 3 320 GB Slim

Sony PlayStation 3


Sony PlayStation® 3 320 GB Slim + InFamous 2 + Gran Turismo 5 + HDMI Kablo


Fiyat:
889.78 TL + KDV
KDV Dahil:
1,049.94 TL
İndirimli %10
949.99 TL
Havale:
902.49 TL
Kutu İçeriği : 

PlayStation® 3 system × 1
Wireless Controller (DUALSHOCK 3) × 1
AC power cord × 1
AV cable × 1
USB cable × 1
HDMI cable x 1
Gran Turismo 5 PS3 Oyun x 1
Infamous 2 PS3 Oyun x 1

Bir zamanlar sadece oyun oynamakla yetindiğimiz PlayStation®, filmle oyunu birleştiren PS2™ ile çıtayı yükseltirken; oyun oynamanın yanı sıra film izleme, müzik dinleme ve internet bağlantısı gibi ayrıcalıklı özelliklere sahip PlayStation®3’le siz oyun severlere yepyeni bir dünyanın kapılarını araladı. Şimdiyse, üstün teknolojisi sayesinde ev eğlence kavramını sıfırdan tanımlayan PlayStation® 3’ün yeni modeli SLIM’i keşfetmeye hazır mısınız?



Yeni siyah gövde rengi, son derece aerodinamik tasarımı ve 320GB sabit diskiyle (HDD) eski kasasından %33 daha küçük ve %36 daha hafif olan PS3 Slim,Sony’nin ECO prensibine uygun olarak geliştirildiği için %34 daha az enerji tüketiyor. İç sistemin yarattığı sesin yaklaşık olarak üçte ikisinin azaltıldığı model sayesinde HD (High Definition – Yüksek Çözünürlük) standardında DVD’nin yanı sıra Blu-ray Disc ve DivX formatlarında oyun oynanayabilir ve film izleyebilirsiniz. Üstüne üstlük 250GB sabit diski sayesinde (HDD) HD videolarınızı, fotoğraflarınızı ve yüksek kalitede müziklerinizi kolayca saklayabilirsiniz.



Kullanıcılar BRAVIA ® Sync ™ özelliğiyle uyum gösteren yeni PS3 sistemini, HDMI kablosuyla Sony BRAVIA LCD TV’ye bağladıklarında TV’nin uzaktan kumandasıyla PS3 sistemini de yönetebiliyor. Öte yandan, ayrı satılan bir dikey stand (“Vertical Stand”) ile PS3 sistemlerini evlerinin mevcut ev eğlence ve ses sistemlerine daha kolay entegre edebiliyor.

Sony’nin üstün teknolojisinin ve sınır tanımaz yaratıcılığının kesiştiği Slim modeli sayesinde artık PlayStation Network’e bağlanmak da çok daha keyifli. Tüm dünyada 27 milyondan fazla kayıtlı üyesi olan PlayStation Network’e bağlanıp, yeni HD film, oyun ve TV programı içeriğine kolayca ulaşabilirsiniz.

Oyunun hakkını vermek isteyenler, PlayStation® 3 Slim’i sakın kaçırmayın !









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder