blogu nasıl buldunuz ?

22 Eylül 2011 Perşembe

Theramax Ab Tronic X2 !


Theramax Ab Tronic X2 - 2 Tüp Jel + Bokoma Baş Masaj Aleti Hediyeli !

Bu devrim niteliğindeki mucize alet sayesinde, hayatınızdaki hiçbir şeyden vazgeçmeyeceksiniz ve her zaman istediğiniz gibi bir vücuda sahip olmayı garantileyeceksiniz. 
AbTronic X2’nin bu kadar yetenekli olmasının altında yatan neden “Elektronik Kas Uyarma” sistemidir. Bu sistem, bilimsel olarak kanıtlanmış tekniğiyle “kasların aktif olarak kasılması”nı sağlar. Bunun anlamı, Siz hiçbişey yapmayın, sizin yerinize AbTronic X2 yapar. 
Elektronik Kas Uyarma Sistemi” aslında kas sorunları yaşayan hastaların fizik tedavisi amacıyla fizyoterapistler için geliştirilmiş bir sistemdir. 
Şimdi bu sistem AbTronic X2 sayesinde fitness amaçlı olarak kullanıma sunulmuş ve hayalinizdeki karın kaslarına sahip olabilmenizi hayal bile edemeyeceğiniz kadar kolaylaştırmıştır. 
Bundan önceki AbTronic tüm dünyada 5 milyondan fazla satılmış ve artık onun yapamadıkları için mühendisler tarafından AbTronic X2 geliştirilmiştir.

AbTronic X2’nin karın kaslarını nasıl çalıştırdığını birkaç kullanımdan sonra fark edecek ve karın kaslarınızdaki mucize sertleşmeyi hissedeceksiniz. 

AbTronic X2’nin kullandığı “Elektronik Kas Uyarma” sistemi, temelde sizi işinizden alıkoymadan kullanmak için geliştirilmiştir. Bilimsel araştırmalar sonucunda elde edilen bulgular, AbTronic X2’nin normal vücut egzersizlerine göre 7 kat daha etkili olduğunu göstermiştir. 
Benzersiz Dual Channel (Çift Kanal) Teknolojisi. 
80 Farklı Program Çeşidi. 
Tüm fitness seviyelerine uygundur ve birbirinden farklı 8 sekiz kas tipine göre geliştirilmiştir. 
AbTronic X2 ile birlikte nelere sahip olacaksınız?



                           
AbTronicX2 çift kanal egzersiz kemeriAbTronic mikro işlemci 
Ön ve arkada birer adet iletken ped 
AbTronic X2 iletken jel 
AbTronic X2 Fitness detaylı kullanım kılavuzu 
Hızlı başlangıç kılavuzu

Bonus : 
Aksesuar taşıma çantası 
Mini kemer 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder