blogu nasıl buldunuz ?

19 Eylül 2011 Pazartesi

Lexmark Impact S305 Wi-Fi Yazıcı !


Lexmark Impact S305 Wi-Fi (Kart Okuyuculu) Fotokopi/Tarayıcı Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı

Dökümanlar, sunumlar ve fotoğraflar derken yazıcılarla fazlaca haşır neşir olanların kaybedecek zamanı yoktur. Ve onları oldukça ağır işlem yapan bir yazıcı kadar hiçbirşey sinirlendiremez. Tavsiyemiz gayet net: Hızı Lexmark'a sorun!

Lexmark Impact S305 yalnızca hızlı yazıp kopyalamıyor, aynı zamanda 4.800 x 1.200 dpi yazdırma çözünürlüğü sayesinde oldukça kaliteli çıktılar almanızı da sağlıyor. 5 sayfalık renkli bir dökümanı yazdırmak sadece 54 saniye, siyah beyaz ise 46 saniye sürüyor ve her iki süre de oldukça iyi. Üstüne üstlük Lexmark, böyle bir yazıcıyı bu kadar ucuza sunarken donanımı da eksik tutmamış: İster WLAN, ister USB, ister hafıza kartı: Tüm yazdırma işlemleri çabucak yerine getiriliyor. Ayrıca PictBridge, S305 için hiç de yabancı bir kelime değil. Bunun yanında fotoğraflar da PC mecburiyeti olmaksızın doğrudan hafıza kartından yazdırılabiliyor.

Ekonomik, hızlı ve sessiz
Lexmark Impact S305 ile zamandan büyük miktarda tasarruf sağlayabilirsiniz. Kartuş kullanımı konusunda da oldukça cimri olmakla birlikte işini oldukça sessiz yaptığı için varlığını bile hissetmeyeceksiniz.

  -   Güvenilir kablosuz serbestlik ve fonksiyonel çok yönlülük.
    -   Hareketlilik: Kablosuz iletişim serbestliğinin tadını çıkarabilirsiniz 
    -   Canlı Baskılar: Vizix baskı teknolojisiyle güzel fotoğraflar ve keskin metin
    -   Zamandan Tasarruf: Dakikada 33 sayfaya kadar yüksek hızlar
    -   Kolaylık: Bilgisayarsız işletim için fotoğraf kart yuvaları ve Pictbridge
    -   Akıl Rahatlığı: Arkasında 3 yıllık garanti ve ömür boyu telefon desteği olan kalite 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder