blogu nasıl buldunuz ?

24 Nisan 2012 Salı

iPhone 5 hakkında süper iddaa!

Alman basınında yer alan haberlere göre, Münster-Osnabrück Havaalanı'nda gümrük görevlileri iPhone 5'in bir prototipi olduğunu düşündükleri cihaza el koydu.


Sözcü, bu cihazların Türkiye'den Almanya'ya seyahat eden iki kişinin üzerinde bulunduğunu ve cihazlar arasında henüz piyasaya çıkmamış olduğu düşünülen bir model bulunduğunu belirtti. Sözcü, bu modelin diğer 5 örnekten büyük farklılıklar taşıdığını vurguladı.


Havaalanı'nın Gümrük Müdürlüğü sözcüsü açıklama yaparak haberleri doğruladı ve temmuz ayında gümrük görevlilerinin 6 akıllı telefona el koyduğunu söyledi.



Apple'ın merakla beklenen iPhone 5 modeli daha piyasaya çıkmadan, prototipi gümrükte ele geçirildi


Daha fazla bilgi için ; http://termican.blogcu.com


11 Nisan 2012 Çarşamba

Apple, iTunes Üzerinde Çalışıyor

Apple, şu sıralar hem Mac'ler hem de iOS cihazlar için hayati önem taşıyan iTunes programının yeni sürümünü geliştirmekle uğraşıp rakiplerine fark atmaya çalışmaktadır. Sonzamanlarda Apple, iTunes'un yeni sürümünü genelde yeni iOSversiyonuyla birlikte yayınlıyor. Son köklü değişiklikler içeren iTunes 10versiyonu, iOS 5 ile birlikte yayınlanmıştı.



Apple, her yeni iOS güncellemesiyle yayınladığı iTunes programının yeni sürümü iTunes 11 üzerinde çalışıyor. iOS 6 ile birlikte indirilmeye açılabilir.




Güncel haberleri takip etmek için; http://termican.blogcu.com/